Jam Session

The Rietwijker Theater Jam Session: Candlelight Editions

maandag 9 april 2018

van 21:00 tot 01:00

Kom naar de nieuwste jam sessie van Amsterdam! The Rietwijker Theater Jam Session: Candlelight Editions wordt een spetterende en spannende serie, met groovy, jazzy, swingy vibes, in de intieme setting van onze prachtige theaterzaal in Amsterdam-Noord.

Na de eerste editie op 9 april gaan we door op 24 april en 9 mei. Uw muzikale host en curator is contrabassist Felix Hildenbrand, wiens studio ook in de Rietwijker gevestigd is. Voor wie zich graag laat rijden, is er een shuttle die je vanaf de pont brengt naar dit veel te goed verstopte theater in het noorden van Amsterdam-Noord.

Om 21 uur openen we de sessie met niemand minder dan tenor-saxofonist Efraim Trujillo, bekend van o.a. New Cool Collective en de Ploctones. Verder spelen deze avond ook Sebastiaan van Delft op piano, Philip ten Bosch op drums en Felix Hildenbrand op contrabas. Vanaf 21:30 begint de open jam sessie, die open staat voor alle avontuurlijke (semi-)professionele muzikanten…

Deze serie wordt georganiseerd door Georgea Costa Netto van GEvents en Felix Hildenbrand van Stichting Handmade Music. Het zal extra mooi klinken dankzij geluidstechnicus en Jasper Schonewille van Studio De Zoete Inval (ook gevestigd in de Rietwijker) , en het zal fijn zijn om naar te kijken dankzij lichtontwerper Benny Ball.

De serie wordt mede mogelijk gemaakt door de logistieke helden van De Kwartiermakers en de steun van makerscollectief De Theaterstraat.

De Rietwijker is 10 a 15 minuten fietsen vanaf de pont achter Amsterdam CS. Voor wie niet fietst, gaat er een shuttle vanaf de ponthalte Buiksloterweg: voor slechts 5 euro wordt je gebracht en krijg je je eerste drankje gratis. Reserveer de shuttle via georgea@gevents.nl