Programma

 Jeugdtheater weekend in de Rietwijker OP 9 en 10 december. 

Voor in de agenda, 10 en 11 december is er een leuk jeugtheater weekend in de Rietwijker! Met voorstellingen en feestelijke workshops.
Op zaterdag 9 november om 11.uur speelt Pim Pam Paars voor de kleintjes (2-6 jaar)

Op Zondag 10 november speelt Buku Buku om 14.00 uur, dit keer op basis van het mooie Argentijnse kinderboek Pinatas.
Vanaf 12.30  uur is er een workshop maak je eigen pinata!

Iedere zondag tussen 12 en 17 uur:  OPEN ZONDAG in de RIETWIJKER

Zondag 5 nov | Kookworkshop voor kinderen tussen 13-16uur georganiseerd door de Bakbrommer

Zondag 12 nov | Bingo (om 13.00 uur)  en sjoelcompetitie

Zondag 19 nov |  Tussen kunst en knutsel, voor kinderen en volwassenen

Zondag 29 oktober | OPEN ZAAL!  met muziekoptredens, theater en meer   12.00-17.00

29 oktober is de vijfde zondag van de maand en dan zijn er optredens in de Theaterzaal. Met o.a. muziekoptredens van Felix Hildebrand en Ro Halfhilde om 13.30.
Kom gezellig langs voor koffie en fijne muziek en nog meer optredens zoals
een korte (cabaret) voorstelling van Klouterstout, karaoke, DSG, rapkaraoke, workshop ritme maken voor kinderen en meer. Zie ook de facebookpagina van de Rietwijker (en als je ons leuk vind wordt je op de hoogte gehouden van onze komende activiteiten)

felix-hildenbrand

 

KOMENDE ZONDAG 8 oktober 15:30 om in de  RIETWIJKER

Klauterstaut van Theatergroep Rake Klappen – voor kinderen vanaf 3 jaar

Schermafbeelding 2017-10-06 om 09.56.59

Rake Klappen speelt op de meest vreemde locaties tussen, op, en om het publiek, maar heeft nog nooit mét het publiek samengespeeld. Dat is waarom ze in Klauterstout het publiek uitnodigt mee te doen. Hiervoor vragen ze niet zomaar een publiek, maar de allerkleinste. Klauterstout is een voorstelling waarin kinderen op een veilige manier risico´s leren inschatten. Tegelijkertijd kunnen ze zich verbazen over hoeveel er eigenlijk wel niet mogelijk is met het lichaam. Wat in eerste instantie begint als een theatervoorstelling met drie ´werkers´ en een hele strenge bouwopzichter, eindigt in een mee-doe-avontuur, waarbij de kinderen zelf het podium opkomen. Hierbij dienen de acteurs als levende klimpalen in de ontstane pop-up speeltuin. 

Zie hier een korte impressie! Zie ook www.rakeklappen.com

___

OPEN ZONDAG in de RIETWIJKER

De Rietwijker gaat OPEN op ELKE ZONDAG van 12.00 tot 17.00 als het creatieve buurthuis voor iedereen in de Banne en daarbuiten. Met koffie en thee, spel & spelletjes, muziek maken & luisteren, kook-lessen voor jong en oud, en workshops tussen kunst en knutsel. Kom gezellig binnen en neem je buren mee!

1ste zondag van de maand  KeukenTips&Trucs
o.a. kook-lessen voor jong en oud door Silvia van der Wal van de Bakbrommer

2de zondag  Spel, Spelen en Spelletjes
daar ben je nooit te oud voor: het Weerwolf-spel, Alternatieve Bingo Club, toernooitjes dammen, schaken en Monopoly, en een kaartcafe met toepen en pesten, troef-call en ronda

3de zondag  Verhalen Maken: Schrijven en Vertellen
maak je eigen verhaal, verzin je eigen werkelijkheid, doe alsof je iemand ergens anders bent – deze workshops wordt gegeven door schrijvers en regisseurs van de Theaterstraat

4de zondag  Tussen Kunst en Knutsel
creatieve workshops door verschillende kunstenaars uit de Rietwijker: werk met stencils en stempels, doe mee aan de collage-club, volg een zangles, en nog veel meer tussen lekker fröbelen en artistieke expressie

5de zondag?  Open Podium!

Zou je het leuk vinden om mee te helpen? Achter de bar, of bij een workshop? We zoeken nog vrijwilligers. Mail naar info@rietwijker.nl of laat je contact-info achter bij de Rietwijker, op Parlevinker 9.