“Carmen” – Aerophone

28 januari 2018 – Aerophone zingt en speelt eigentijdse “Carmen”

Eind januari brengt Aerophone een kersverse bewerking met Bizets beroemde opera Carmen. Deze gloednieuwe kameropera ‘met een luchtje’ schetst een intrigerende verhaallijn, gebracht door vier zangers en een pianist onder regie van Niels van Laar. Op zondag 28 januari om 15.30 uur spelen ze in Theater de Rietwijker in Amsterdam.

Totaaltheater in de intieme setting van een kameropera met vertrouwde melodieën als omlijsting van een nieuw verhaal. Bekende karakters zoals de zigeunerin Carmen ondergaan een gedaanteverwisseling naar de 20ste eeuw. De opera is prettig compact maar schetst een onthutsend beeld van onfrisse praktijken tegen de achtergrond van schoudervullingen en high hair. Kortom, Carmen is zowel een feest der herkenning als een rollercoaster.

Aerophone campagnebeeld Carmen_foto Onno van der Have
Foto: Onno van der Have

Carmen – de kameropera met een luchtje is de tweede muziektheaterproductie van muziekgezelschap Aerophone. Vijf jaar geleden scoorde Spierballen & Stembanden veel succes in min of meer geïmproviseerde theaters door het land. Met deze nieuwe voorstelling belooft Aerophone opnieuw hoog artistiek amateurniveau en een verrassend actueel verhaal met een vleugje humor. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.aerophone.nl.

De voorstelling duurt 2 uur en 15 minuten, inclusief pauze.
Voor meer info: mail naar info@aerophone.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op.